instalacions

Dins el món de les arts gràfiques, una visió global del producte i el seguiment de tot el procés d’elaboració ens garanteix oferir la qualitat que el client es mereix.

Per a això, Saladrigues sl, disposa dels serveis propis necessaris per a treballar en tot el cicle productiu dins les nostres instal·lacions.

L’equip de professionals que formen part de la nostra empresa us ofereix la resposta a les exigències d’aquest mercat en contínua evolució.

Disposem de tecnologia avançada per reduir els terminis de lliurament, garantint sempre la màxima qualitat.

Els diversos sistemes d’impressió ens ofereix la possibilitat d’escollir el que més s’ajusti a les vostres necessitats i, tot això, amb la garantia d’un servei personalitzat.

Preimpressió

PreimpressióUn bon treball no seria possible sense una atenció especial en el disseny i la preimpressió on el tractament d’arxius i un bon anàlisi del projecte el conduiran cap un bon resultat que, juntament amb l’avenç tecnològic que suposa el CTP, ens permet obtenir uns resultats excel·lents.

Impressió

Sak 1Una impressió exigent, una bona tecnologia i l’experiència en el coneixement dels diversos suports i materials a treballar són claus en la qualitat de l’imprès. La diversitat de maquinària ens permet encaixar i seleccionar el projecte segons les seves necessitats.

Acabats

plastificatEl manipulat o els acabats són realment importants i requereixen d’una atenció personalitzada a l’alçada de tots els processos anteriors ja que ens mostra els primers detalls i la bona presentació.

  • Impressió digital

    La millor opció per a tirades curtes. Impressió de treballs escolars i enquadernació. Cartells gran format

  • Tot el que pugui necessitar

    Cartes, sobres, targetes, talonaris autocopiatius, carpetes, adhesius, calendaris, revistes, catàlegs, llibres...

  • Diversos manipulats per una feina ben feta!

    Plastificats, troquelats, plegats, numerats, enquadernacions...